Jesusbønn retrett på engelsk 17-19. mars 2023

Retretten heter Jesusbønn og skal være ledet av fr. Wojchiech Nowak SJ fra Polen. Fr. Nowak, pleier å holde Ignatianske retretter hos Karmelittene i Tromsø, og det var til stor velsignelse for oss at han takket ja til å holde en liten retretten her nede på østlandet. 

Siden det er ønskelig for den type retretten med et rolig sted med avstand fra byens rutiner, fant vi en hytta som har plass til 30 personer og som brukes til katolske retretter. Breisethytta holder på et privilegert område på fjell hvor deltakere får mulighet til å trekke seg tilbake fra byens stress. 

Det er mulig å kjøre rett helt til hytta, og dersom man tar buss, kan vi hente på Notoddens busstasjon. I praksis betyr det at man kan ta en direktebuss fra for eks. Oslo / Lysaker / Asker direkte til Notodden og det blir ca. 20 minutter til hytta. 

Notodden tilhører St. Barbara menigheten.

Dette blir kun en helg, men vi håper at det blir en smaksprøve for en lengre Jesuit retrett senere. 

Brosjyre i PDF format