Lansering av «Frans av Assisis skrifter»

 

Kjære menigheter og ordenshus i osloområdet

St. Olav forlag har gleden av å utgi FRANS AV ASSISIs SKRIFTER på ny – i en revidert og modernisert utgave. Redaktører er p. Hallvar Thomas Hole OFM og legfransiskaner Stein Morten Omre. Den nye boken lanseres i St. Hallvard kirke 3. oktober. Vedlagt finner dere arrangementets plakat med ytterligere informasjon om lanseringen, som starter med messe kl 18 og følges av foredrag av p. Hole og Omre i menighetssalen.

Kan jeg be dere om å ta en utprint av plakaten og henge opp på deres respektive oppslagstavler – samt for menigheters del inkludere informasjonen i søndagsbladet? Jeg har flere plakater i papirformat liggende på kontoret dersom dere heller ønsker å få dem tilsendt per post.

Det er også opprettet et Facebook-arrangement for lanseringen, så er dere på «Face», del gjerne! https://www.facebook.com/events/491017434591518/

Takk for at dere hjelper oss med å spre den hellige Frans’ budskap!

Fred og alt godt fra

Kristine Dingstad
Forlagssjef St. Olav forlag